Hoe wordt u lid van de BMM?

Als u in de Benelux werkzaam bent op het gebied van merken- en modellenrecht, kunt u lid worden van de BMM. Uw aanvraag moet ondersteund worden door twee leden. De  voorwaarden voor lidmaatschap staan vermeld op het aanvraagformulier. Het aanvraagformulier vindt u hier.

De kosten bedragen voor 2018 € 185,-.

Leden ontvangen het BMM Bulletin en kunnen deelnemen aan de door de vereniging georganiseerde bijeenkomsten tegen gereduceerd tarief. De gegevens van leden worden opgenomen in het overzicht van adviseurs, dat via de de BMM website doorzoekbaar is.

Nieuw initiatief:

Het is de bedoeling om binnen de BMM een “YOUNG BMM” (- 36j) te creëren onder het motto “de jeugd van vandaag is de BMM van morgen”. De eerste activiteit zou plaats vinden op de avond voorafgaand aan de eerstvolgende VJV in maart 2018. Over precies één jaar dus.  Vermits het BMM ledenbestand geen informatie bevat inzake geboortedata worden alle geïnteresseerde young BMM’ers die geen 36 jaar zullen zijn in maart 2018 verzocht zich aan te melden als kandidaat lid ‘YOUNG BMM’ door een email te sturen naar het secretariaat met aanduiding van hun geboortedatum.

Secretariaat BMM
Lodewijk de Vromestraat 25
NL-3962 VG Wijk bij Duurstede 

E-mail secretariaat@bmm.nl 

Tweet ophalen ...
Tweet ophalen ...
Tweet ophalen ...
twitter linkedin