19e Benelux Merkendag

08/12/2017

Plaats: Amsterdam

19e Benelux Merkendag*

Actuele ontwikkelingen en jurisprudentie op merkengebied

 

Vrijdag 8 december 2017 organiseert Sdu Opleidingen & Events voor de negentiende keer de Benelux Merkendag: de jaarlijkse actualiteitendag voor de merkenrechtprofessional.

Tijdens het congres wordt uiteraard weer aandacht besteed aan de actuele jurisprudentie en ontwikkelingen van 2017. Alle relevante merkenuitspraken die het Europese Hof van Justitie het afgelopen jaar heeft gewezen zullen de revue passeren. Ook wordt stilgestaan bij de belangrijkste Benelux uitspraken en oppositiebeslissingen van het BBIE. Daarnaast krijgt u een vooruitblik op te verwachten ontwikkelingen. Dit jaar wordt er aandacht besteed aan strategische vraagstukken in merkinbreukzaken. Gaat u eerst overleggen om tot een oplossing te komen of gaat u er juist vol in en direct procederen? Wat is in welke situatie het beste? Verder wordt uitgebreid aandacht besteed aan een belangrijk, maar niet altijd even helder belicht onderwerp uit het merkenrecht: licentiëring. Wanneer ga je een merk wel of niet licentiëren? Welke (juridische) aspecten komen hier allemaal bij kijken? Welke gevaren kunnen gepaard gaan met licentiëren, vooral internationaal?

Kortom: de 19e Benelux Merkendag biedt u wederom zeer interessante en uitdagende onderwerpen.    

Bestemd voor:  Advocaten, (bedrijfs)juristen en gemachtigden, die in hun praktijk te maken hebben met intellectueel eigendomsrecht/ merkenrecht.

Locatie Hotel Crowne Plaza Zuid, Amsterdam
Tijd 10:00 - 16:30 uur
Kosten € 556,- excl. BTW p.p.
Bovenstaande prijs is incl. 20% vroegboekkorting, geldig tot 29 september
Na deze datum geldt de volledige prijs van € 695,-

Voor meer informatie en registratie klik hier.


« Terug naar het overzicht
Tweet ophalen ...
Tweet ophalen ...
Tweet ophalen ...
twitter linkedin